back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με στόχο το «δύο στα δύο» η Εθνική στη Βουδαπέστη

Διαβάστε επίσης

Με στόχο να κάνει το «δύο στα δύο» η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ουγγαρία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Nations League.

Με νίκη επί της Ουγγαρίας η Εθνική θα βγάλει εκτός μάχης την βασική αντίπαλός της για την 1η θέση στον 2ο όμιλο του UEFA Nations League. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει  στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Epsilon TV και το Cosmote Sport 1.

Η Ελλάδα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως οι Ούγγροι θα παίξουν χωρίς την παρουσία των φιλάθλων τους, αφού το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας που τους είχε επιβληθεί για επεισόδια στο τελευταίο παιχνίδι της προηγούμενης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τα πλάνα του Σκίμπε για την 11αδα

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίκαελ Σκίμπε φαίνεται να προβληματίζεται για τρεις θέσεις στο αρχικό σχήμα. Η μία αφορά στο κατά πόσο έτοιμος είναι ο Κώστας Μήτρογλους, μετά το πρόβλημα τραυματισμού του στο παιχνίδι με την Εσθονία. Η άλλη αν θα χρησιμοποιήσει τον Τοροσίδη ή τον Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας και η τρίτη τον Ζέκα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας.

Η πιθανή 11αδα θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον Μπάρκα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη (ή Μπακάκη), Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Γιαννούλη.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ζέκα και ο Μπουχαλάκης, με τον Μάνταλο και τον Πέλκα στα πλάγια. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Δώνης, αν δεν τα καταφέρει ο Μήτρογλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα