back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Ματθαίου: Από τον Ιούνιο εμείς είχαμε επισημάνει τα προβλήματα στη Μόρια

Διαβάστε επίσης

«Από τον Ιούνιο εμείς είχαμε επισημάνει τα προβλήματα που υπάρχουν. Είχαμε επισημάνει το πρόβλημα, προσπαθήσαμε να κλείσουμε ραντεβού με την πολιτική ηγεσία, δεν το δέχθηκε», τόνισε ο Γιώργιος Ματθαίου εργαζόμενος στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη Μόρια και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου συλλόγου υπαλλήλων υπηρεσίας υποδοχής και ταυτοποίησης.

«Πέρυσι ήταν καλύτερη η κατάσταση που και πάλι είχαμε ροές αλλά τότε φιλοξενούσαμε 2500. Είχαμε επισημάνει το πρόβλημα, προσπαθήσαμε να κλείσουμε ραντεβού με την πολιτική ηγεσία, δεν το δέχθηκε. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο πλέον και για τους εργαζόμενους και για τους φιλοξενούμενους» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Ντάμες Σπαθί» και στις Ελευθερία Κουμάντου και Ελεωνόρα Ορφανίδου.

«Ζητάμε άμεσα προσλήψεις, να καλυφθούν οι οργανικές θέσεις και μάλιστα με ειδικότητες που δεν υπάρχουν»

«Οι μόνιμες θέσεις που έχουν καλυφθεί είναι το 22% των θέσεων που ορίζει ο νόμος. Με 27 μόνιμους υπαλλήλους σε 8500 φιλοξενούμενους ή με 11 μόνιμους στη Σάμο απέναντι σε 4500 δε γίνεται δουλειά. Ζητάμε άμεσα προσλήψεις, να καλυφθούν οι οργανικές θέσεις και μάλιστα με ειδικότητες που δεν υπάρχουν. Δεν έχουμε κοινωνικούς λειτουργούς, μόνο ορισμένου χρόνου οι οποίοι λήγει η σύμβαση και φεύγουν. Έχουμε μόνο δύο γιατρούς και πλέον τα ραντεβού κλείνονται σήμερα για το Φλεβάρη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα