back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

3 στα 3 για Ολυμπιακό, 2-1 τον Αστέρα

Διαβάστε επίσης

Τα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος φτάνοντας σε ισάριθμες νίκες. 

Η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε με τον Καμαρά στο 18ο λεπτό, η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε στο 67΄με τον Τόνσο και ο Νάτχο στο 92΄λύτρωσε τον Ολυμπιακό δίνοντάς του την τρίτη του νίκη.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα για τον Αστέρα σε ισάριθμα ματς από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Με το 3 στα 3 ο Ολυμπιακός πάει στην εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μπέτις για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Δηλώσεις Πέδρο Μαρτίνς

«Σε όποιον αρέσει το ποδόσφαιρο, εκτιμά αυτές τις στιγμές. Οι προπονητές πρέπει να τις προβλέπουν και να τις διαχειρίζονται. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο, αλλά στο τέλος καταφέραμε να ξεπεράσουμε τους διαιτητές και όλα τα προβλήματα, με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό. Ήταν μία νίκη που αξίζαμε να την πάρουμε, γιατί είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Ξεπεράσαμε αυτό το εμπόδιο και πήραμε τη νίκη. Παίζαμε με έναν αντίπαλο έμπειρο και δυνατό. Εμείς πάντα πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και παλεύουμε για να το πετύχουμε. Αυτή η ομάδα δεν σταματάει ούτε λεπτό, μέχρι να πάρει αυτό που της αξίζει».

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Καμαρά (84′ Νάτχο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (73′ Φετφατζίδης), Γκερέρο, Λάζαρος (72′ Χασάν), Ομάρ, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς και Ποντένσε.
Αστέρας: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Κώτσιρας (46′ Φερνάντες), Άνχελ Μαρτίνες Ορτέγα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Μανιάς (78′ Βαλιέντε) και Καλτσάς (62′ Τόνσο)
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα