back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σιμιτζόγλου ζητάει το βίντεο με τον Πασχαλάκη

Διαβάστε επίσης

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο τιμωρίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη για τα υβριστικά λόγια του προς την κερκίδα του ΟΦΗ μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ το Σάββατο στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα ζητήσει άμεσα να του σταλεί από τη Nova το βίντεο της επίμαχης φάσης, προκειμένου να κρίνει αν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Το βίντεο θα κρίνει την δίωξη

Ο εισαγγελέας θέλει να εξετάσει τη φάση για να είναι απόλυτα σίγουρος προτού ασκήσει δίωξη, ώστε να αποφευχθούν ανάλογες περιπτώσεις με το παρελθόν, όταν παρέπεμπε παράγοντες στην Πειθαρχική Επιτροπή και εκείνη τους αθώωνε.

Όμως από τη στιγμή που το βίντεο είναι ξεκάθαρο και ο ίδιος ο Πασχαλάκης ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό από τους οπαδούς του ΟΦΗ, όλα δείχνουν πως θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία. Μάλιστα εάν η δίωξη ασκηθεί άμεσα, είναι πιθανό να χάσει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το επίμαχο βίντεο του Πασχαλάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα