Η εικονική πραγματικότητα γίνεται διασκέδαση στο VR Planet

0
1418

Η διασκέδαση αλλά και η εκπαίδευση γίνεται πραγματικότητα στο VR Planet με οικονομικό τρόπο. Τα παιδιά από 6 ετών, μέσα από 90 διαφορετικές εφαρμογές εικονικής πραγματικότητα διασκεδάζουν με επιμορφωτικό τρόπο.

Από κλασσικό gaming, μέχρι documentary, διαλογισμό, τρισδιάστατη ζωγραφική, ταξίδια, VR escape rooms, προσομοιωτές, extreme sports, εφαρμογές Ιατρικού & Εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος σας περιμένουν.

Στο VP Planet όλα γίνονται, μία βουτιά κάτω από το νερό για να κολυμπάτε στον βυθό μαζί με δελφίνια και φώκιες. Μία επίσκεψη στην Ακρόπολη την εποχή της ακμής της. Μία εξερεύνηση στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Ακόμη και μία επίσκεψη στο διεθνή διαστημικό σταθμό και εξερεύνηση του διαστήματος ως αστροναύτης δια χειρός BBC. Μία περιήγηση στα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας μέσα σε τριήρεις, ιππεύοντας άλογο ή περπατώντας ανάμεσα στις ιέρειες. Μία βόλτα στην αφρικανική στέπα με “ζωντανή” αλληλεπίδραση σε διάφορες κατηγορίες ζώων. Μέχρι και αναρρίχηση στα πιο όμορφα βουνά του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου και του Έβερεστ.

Και όλα αυτά χωρίς να έχετε υπερφυσικές ικανότητες. Αρκεί να επισκεφθείτε το VR Planet, στην οδό Παύλου Μελά 43, απέναντι από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι για να περάσετε όμορφα και κυρίως, χωρίς άγχος.

Μία οικογενειακή ή φιλική έξοδος γίνεται συναρπαστική εμπειρία με μόνο 10 € τα 2 άτομα για 1 ώρα στον σταθμό εικονικής πραγματικότητας.

Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα-Κυριακή 16.00-21.00

Με 20 € έχετε privé για 1 ώρα τους 2 VR σταθμούς για τους φίλους και την οικογένειά σας

Facebook Page: VRHOSTESS – VR Planet Σαλονι Εικονικης Πραγματικοτητας-Instagram: vrplanetgr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here