back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι απούσα από τη συζήτηση για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων

Διαβάστε επίσης

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το μεταναστευτικό άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Σάλτσμπουργκ, στη Σύνοδο των ηγετών του ΕΛΚ.

Υποστήριξε ότι η Ελλάδα είναι απούσα από τη συζήτηση για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι επί των ημερών της δημιουργήθηκε το «κολαστήριο» της Μόριας, που διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Άφησε, επίσης, αιχμές για τη διαχείριση των κονδυλίων που έχουν διατεθεί για την αντιμετώπιση του ζητήματος, υπογραμμίζοντας ότι «φαίνεται ότι έχουν χαθεί στους διαδρόμους της κυβερνητικής αδιαφάνειας».

Δ. Τζανακόπουλος: Ο Κ. Μητσοτάκης δε χάνει ευκαιρία να δυσφημεί την Ελλάδα στο εξωτερικό

«Δε χάνει ευκαιρία να δυσφημεί την Ελλάδα στο εξωτερικό ο κ. Μητσοτάκης», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρει ειδικότερα πως «με το που πήγε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, αντί να εγκαλέσει τους ακροδεξιούς συνοδοιπόρους του για το ρόλο τους στο ξέσπασμα και τη στάση τους στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, τα έβαλε πάλι με την ίδια του τη χώρα».

«Τέτοιες υπηρεσίες δεν τις χρειάζεται ο ελληνικός λαός. Του αρκούν ο κ. Όρμπαν και ο κ. Κουρτς», καταλήγει.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα