back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ουζουνίδης: Ηταν ένα καλό μάθημα για μας

Διαβάστε επίσης

Ένα καλό μάθημα για το μέλλον της ομάδας του ήταν το 3-0 από τον Άγιαξ σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να σημειώνει πως θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα ματς όταν μένει πίσω στο σκορ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Εβρίτης τεχνικός  μετά το παιχνίδι Άγιαξ – ΑΕΚ 3-0:

«Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορεί να βγάζεις τέτοια απογοήτευση. Μπήκαμε φοβισμένα στο ματς ενώ δεν θα έπρεπε. Όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν πιο ανταγωνιστικοί, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες. Με το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ αλλά σίγουρα το σημείο που το δέχεσαι δεν μπορεί να είναι δικαιολογία.

Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι το να μην αισθανόμαστε τέτοια απογοήτευση. Όταν δεχόμαστε γκολ πρέπει να γινόμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο νευρικοί. Αν σταματήσεις να παίζεις θα τιμωρηθείς και με άλλα γκολ. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας. Μπορεί να μην έχουμε εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ όμως το σκορ στο φινάλε ίσως παίξει ρόλο γιατί είμαστε σε όμιλο.

Είναι πολύ άσχημο το ότι μετά το 1-0 δεν το πιστέψαμε. Πρέπει να αλλάξουμε αυτό το κομμάτι της ψυχολογίας και της νοοτροπίας όποτε συμβαίνει κάτι τέτοιο σε αυτά τα παιχνίδια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα