back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ώρα του Athens Job Festival

Διαβάστε επίσης

Το Athens Job Festival 2018, πραγματοποιείται σήμερα και αύριο από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Με δήλωσή του στον Αθήνα 9.84, ο Εμπορικός Διευθυντής του jobsite Σωτήρης Χατζηιωαννίδης ανέφερε ότι το «Athens Job Festival», που είναι υπό την Αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στοχεύει μεταξύ άλλων στην ανταλλαγή απόψεων και ιδεών πάνω στα θέματα εργασίας και προσπαθεί να συμβάλει στο μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει κυρίως τις παραγωγικές ηλικίες.

Athens Job Festival
Με την σεριρά της  η Μαίρη Κατσαπρίνη, Event Marketing Director του Skywalker.gr σημείωσε ότι «το διήμερο αυτό είναι αφιερωμένο στην εργασία και ο βασικός στόχος είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας με τη φυσική συνάντηση εργοδοτών και υποψηφίων εργαζομένων».

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να συζητήσουν με εταιρείες που αναζητούν προσωπικό και με τη βοήθεια των προσωπικών coaching που είναι εστιασμένα και προσαρμοσμένα στις ατομικές ανάγκες του καθενός να θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για ανεύρεση εργασίας.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 44 εταιρείες ελληνικές και πολυεθνικές από τους κλάδους των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της τεχνολογίας, της πληροφορικής του λιανικού εμπορίου, του τουρισμού και υπηρεσιών προς τρίτους.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Χορηγός επικοινωνίας ο Αθήνα 9.84.

Δέσποινα Μπαρδάκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα