back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρώτο δυνατό τεστ με Χαποέλ στο τουρνουά του Ηρακλείου

Διαβάστε επίσης

Δύο δυνατούς αγώνες προετοιμασίας θα δώσει ο Ολυμπιακός στο τουρνουά του Ηρακλείου που αρχίζει σήμερα και στο οποίο συμμετέχουν,Γαλατασαράι, Χαποέλ Ιερουσαλήμ και Ούνιξ Καζάν.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 20:30 τη Χάποελ Ιερουσαλήμ-COSMOTE Sport 4 στα «Δύο Αοράκια» σε ένα δυνατό αλλά και ιδιαίτερο τεστ για τον Ντέιβιντ Μπλατ που θα βρει ως αντίπαλο το γιό τουΤαμίρ, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Ισραήλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με πιο πλήρη σύνθεση σε σχέση με τα φιλικά στη Μάλαγα, όπου απουσίασαν ο ασθενής Γουίλιαμς-Γκος και οι διεθνείς Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Βεζένκοφ, Στρέλνιεκς και Τίμα.

Εκτός μάχης για τον Ολυμπιακό είναι ο Κώστας Παπανικολάου, που λόγω οστικού οιδήματος θα μείνει εκτός για 15-20 μέρες. Σίγουρα όμως από αυτό το τουρνουά θα φανεί η πρώτη σοβαρή εικόνα του φετινού Ολυμπιακού.

Παλιοί…γνώριμοι στην Χαποέλ

Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ έχει στον πάγκο της τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ, Όντεντ Κάτας, ενώ στο ρόστερ της ξεχωρίζουν οι Ελιγιάχου, Τίμορ και Οχαγιόν, αλλά και γνώριμοι ξένοι όπως ο Τζέιμς Φελντέιν από το πέρασμα του στον Παναθηναϊκό, ο Τζέι Κόβαν Μπράουν που πέρασε από ΑΕΚ και ΚΑΟΔ και ο Τζος Όουενς που επίσης αγωνίστηκε στην «Ένωση».

Στον άλλο αγώνα του προγράμματος στις 18:00, τίθενται αντιμέτωπες η Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη με τη Γαλατάσαραϊ.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του τουρνουά

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου

Γαλατασαράι – Ούνιξ Καζάν (18:00, Cosmote Sport 4HD)
Ολυμπιακός – Χάποελ Ιερουσαλήμ (20:20, Cosmote Sport 4HD)

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Μικρός Τελικός (18:00, Cosmote Sport 4HD)
Μεγάλος Τελικός (20:20, Cosmote Sport 4HD)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα