back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρώτη νίκη του Αστέρα Τρίπολης

Διαβάστε επίσης

Οι Αρκάδες έκαναν… πάρτι απέναντι στον ανεπαρκή Απόλλωνα κι έφτασαν πέρα ως πέρα δίκαια στο πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Ο Αστέρας και ο Απόλλων ξεκίνησαν μεν το μεταξύ τους ματς χωρίς να έχουν βαθμούς -και μάλιστα με τον ίδιο συντελεστή τερμάτων, 1-4-, όμως η ιστορία της μεταξύ τους αναμέτρησης απέδειξε πως μερικές φορές τα στατιστικά και οι αριθμοί παραπλανούν. Η ομάδα της Τρίπολης κυριάρχησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο και μετατρέποντας την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο, για να κατακτήσει έτσι δικαιότατα τους παρθενικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα και να αφήσει άποντους τους «κυανόλευκους» για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Οι «κυανοκίτρινοι» μπήκαν στο ματς με σαφές σχέδιο να πιέσουν αφόρητα στα πρώτα λεπτά -κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα και ο Σάββας Παντελίδης-, με το πλάνο να βρίσκει τέλεια εφαρμογή, καθώς στο 10ο λεπτό προηγούνταν ήδη με 2-0. Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί, αφού η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αδυνατούσε να βγάλει ουσιώδη αντίδραση και οι μόνοι λόγοι που το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις ήταν αφενός η εμφανής χαλάρωση των Αρκάδων στο β’ ημίχρονο, αφετέρου οι πολλές θετικές επεμβάσεις του Χουάντερσον (ο οποίος πάντως φέρει ευθύνη στο γκολ του Κυριακόπουλου…).

Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης», Τρίπολη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-0

Σκόρερ: 4′ Κυριακόπουλος, 10′ Μανιάς

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Κίτρινες κάρτες: Ιγκλέσιας, Βλάχος – Τριάδης, Γκονζάλες, Κονέ

Κόκκινες κάρτες: –

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (82′ Μπελόκ), Φερνάντεθ, Τόνσο (60′ Καλτσάς), Μανιάς (72′ Δουβίκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλμπέρτο Χ. Μοντεαγούδο): Χουάντεσρον, Κοντοές, Ναδάλες, Λούκιτς, Βαφέας, Γκονζάλες, Ντούρσο (60′ Γκαρός), Τομάς, Πέδρο (66′ Μάντζιος), Τριάδης, Ακόστα (60′ Κονέ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα