back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κων. Μίχαλος στον Αθήνα 9.84: Άδεια λειτουργίας επιχείρησης μέσω επιμελητηρίου

Διαβάστε επίσης

Την ανάγκη οργάνωσης και πολεοδόμησης των άτυπων συγκεντρώσεων βιομηχανιών σε επιχειρηματικά πάρκα υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνος Μίχαλος. Επίσης, διατύπωσε την πρόταση τα επιμελητήρια να μπορούν να μπορούν αδειοδοτούν τις επιχειρήσεις.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τον Βασίλη Πάικο σημείωσε ότι, ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας Στέργιος Πιτσιόρλας εμφανίζεται θετικός προς αυτή την κατεύθυνση και προανήγγειλε συνάντηση όλων των φορέων ώστε να κατηγοριοποιηθούν οι προτεραιότητες.

Ο κ. Μίχαλος επανέλαβε το πάγιο αίτημα των επιμελητηρίων για μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις και χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι και ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΝΔ προανήγγειλαν μειώσεις σε ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, και αποκλιμάκωση των ασφαλιστικών εισφορών.

«Μίλησαν για μείωση φορολογίας επιχειρήσεων πάγιο αίτημα των επιμελητηρίων. Είναι πρώτη φορά υιοθετούνται προτάσεις επιμελητηρίων. Είναι χρυσή ευκαιρία να υπάρξει συνεννόηση και συναίνεση στο θέμα της οικονομίας, στο βασικότερο. Τα δύο κόμματα οφείλουν να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου και να καταλήξουν σε δέσμη μέτρων που συμφωνούν και να δρομολογήσουν την νομοθέτησή τους σύγκληση συναίνεση συνεργασία επιβάλλεται», πρόσθεσε ο κ. Μίχαλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα