back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Ευρώπη κατέκτησε το Laver Cup

Διαβάστε επίσης

Η Team Europe πανηγύρισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κατάκτηση του Laver Cup που ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στο Σικάγο.

Οι Ευρωπαίοι κέρδισαν την Team World και πανηγύρισαν για δεύτερη σερί χρονιά την κατάκτηση του Laver Cup. Όταν η ομάδα του Μποργκ τα βρήκε σκούρα απέναντι σε εκείνη του Τζον Μάκενρο, ο Φέντερερ ξεκίνησε την αντεπίθεση και ο Ζβέρεφ ολοκλήρωσε την ανατροπή και έδωσε το τρόπαιο στους Ευρωπαίους.

Θρίλερ η τελευταία ημέρα

Πηγαίνοντας στην 3η ημέρα, το σκορ ήταν 7-5 υπέρ των Ευρωπαίων. Όμως η επικράτηση των Ίσνερ/Σοκ επί των Φέντερερ/Ζβέρεφ στο διπλό άλλαξε όλη την πλοκή. Το Αμερικανικό δίδυμο επικράτησε 4-6, 7-6(2), 11-9 και έδωσε το προβάδισμα με 8-7 στην Team World, καθώς η νίκη την τελευταία ημέρα μετράει 3 βαθμούς.

Κάπου εκεί όμως βγήκε μπροστά ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος λύγισε τον Ίσνερ με 6-7(5), 7-6(6), 10-7 και έκανε το σκορ 10-8 υπέρ της Ευρώπης. Ο τίτλος ήρθε στο επόμενο παιχνίδι, με μια ακόμη συναρπαστική ανατροπή, αυτή του Άλεξ Ζβέρεφ επί του Κέβιν Άντερσον.

Ο Γερμανός, επικράτησε 6-7(3), 7-5, 10-7 του Νοτιοαφρικανού σε ένα συγκλονιστικό tie break, με τους συμπαίκτες του στην ομάδα της Team Europe να πέφτουν πάνω του πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τροπαίου.

Δείτε το tie break που οδήγησε στον τίτλο:

https://youtu.be/0Gx3SfoFeH8

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα