back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ένα βήμα πριν απο τη διάλυση η ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων

Διαβάστε επίσης

Με διάλυση κινδυνεύει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων καθώς αν γίνουν πράξη οι διαφαινόμενες αποχωρήσεις των κ.κ. Σαρίδη και Φωκά, το κόμμα μένει με μόλις 4 βουλευτές, ενώ το κατώτατο όριο για τη δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας είναι 5 βουλευτές.

Την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί από την ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Βεργίνα TV, ο βουλευτής του κόμματος Αριστείδης Φωκάς, και σύμφωνα με πληροφορίες την απόφαση του αυτή θα δημοσιοποιήσει την Τετάρτη.

Σημειώνεται ότι μετά την αδιέξοδη συνεδρίαση της ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων, με το ένα πόδι εκτός είναι και ο Γιάννης Σαρίδης, όπως διαφάνηκε από την κόντρα του με τον Δημήτρη Καββαδέλα την προηγούμενη εβδομάδα, με συνέπεια αν τελικά αποχωρήσουν οι δύο βουλευτές η Ένωση Κεντρώων να μην πληροί το πλαφόν (5 βουλευτές) για να απολαμβάνει τα προνόμια Κοινοβουλευτική Ομάδας.

«Η Ένωση Κεντρώων δεν κινδυνεύει, ο λαός να είναι ήσυχος, σύντομα τη λύση θα τη δώσουν οι εκλογές και θα πρόκειται για μια μεγάλη νέα νίκη της Ένωσης Κεντρώων», τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΚ:

«Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων παρουσιάστηκαν διαφορές απόψεων. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε σε όλες τις πλευρές περιθώριο προσέγγισης και λογικής. Άσχετα από την στάση που θα τηρήσει έκαστος, η Ένωση Κεντρώων δεν κινδυνεύει, ο λαός να είναι ήσυχος, σύντομα τη λύση θα τη δώσουν οι εκλογές και θα πρόκειται για μια μεγάλη νέα νίκη της Ένωσης Κεντρώων».

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα