back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με το ένα πόδι εκτός της Ένωσης Κεντρώων ο Γιάννης Σαρίδης

Διαβάστε επίσης

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο του από την Ένωση Κεντρώων είναι ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Σαρίδης, μετά την συνεδρίαση της ΚΟ υπό τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος εξερχόμενος έκανε λόγο για αδιέξοδο, καθώς ο κ. Σαρίδης απέφυγε να ζητήσει συγγνώμη, όπως του ζητήθηκε για την επίθεση που εξαπέλυσε στο συνάδελφο του Δημήτρη Καβαδέλλα που αρνήθηκε να πληρώσει το εισιτήριο του στη ΔΕΘ.

Πρόβλημα όμως υπήρξε με ακόμη ένα βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, ο όποιος σε σχετική ψηφοφορία που ζήτησε ο Βασίλης Λεβέντης, προκειμένου να κληθούν οι κύριοι Καβαδέλλας και Σαρίδης να ζητήσουν συγγνώμη αποχώρησε από την ψηφοφορία για να μην πάρει μέρος λέγοντας «βρείτε τα και ενημερώστε με».

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε στους δημοσιογράφους εμφανώς ενοχλημένος ότι θα συμβουλευτεί σε ειδική συνεδρίαση τα παλιά στελέχη της Ένωσης Κεντρώων για να καταλήξει ως προς το τι θα κάνει με τον κ. Σαρίδη και δήλωσε ότι ο ίδιος προσωπικά είναι κατά των διαγραφών.

«Εμείς κάναμε ένα κόμμα και κάποιοι το είδαν ως ευκαιρία για να ανέβουν και να προωθηθούν προσωπικά. Εγώ δεν διαπραγματεύομαι το κόμμα με κανέναν» είπε.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα