back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σκοράρει με εννιά διαφορετικούς παίκτες ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός πέρασε με δυσκολία από τη Νέα Σύρνη και ο Χασάν έγινε ο ένατος ποδοσφαιριστής που βρήκε δίχτυα στη φετινή Super League για τους ερυθρόλευκους.

Ο Αιγύπτιος έδωσε τη λύση στον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και γλίτωσε την ομάδα του Μαρτίνς από την πρώτη απώλεια βαθμών. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Χασάν με την ερυθρόλευκη φανέλα το οποίο ήταν και το πιο σημαντικό μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς οδήγησε στο 4/4 τον Ολυμπιακό και τον άφησε μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι 9 σκόρερ του Ολυμπιακού

Το ιδιαίτερο όμως στοιχείο είναι πως έγινε ο ένατος διαφορετικός ποδοσφαιριστής που σκοράρει φέτος για τον Ολυμπιακό που έχει πετύχει εννέα γκολ! Στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πιο άνετη νίκη του, με σκόρερ  Φορτούνη, Γκερέρο, Ελαμπντελαουί, Μεριά και Ποντένσε. Στο επίσης πολύ δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν οι Καμαρά, Νάτχο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα