back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έως την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου η κατάθεση προτάσεων για τα καταστήματα στη Στοά των Εμπόρων

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται έως την Παρασκευή 28 του μηνός, η κατάθεση προτάσεων για την επαναλειτουργία δέκα κλειστών καταστημάτων στη Στοά Εμπόρων, στην οδό Βουλής, στο πλαίσιο της δράσης «Κατάστημα στο Κέντρο» του πιλοτικού προγράμματος ΠΟΛΗ² του δήμου Αθηναίων.

Ο δήμος Αθηναίων για την στήριξη, στο ξεκίνημά τους, αναλαμβάνει την κάλυψη του ενοικίου και των λειτουργικών δαπανών για έξι μήνες.

Η δράση στη Στοά Εμπόρων αφορά επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία, ενώ στόχος της δράσης είναι η έμπρακτη υποστήριξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, καθώς και η δημιουργία ενός παραγωγικού πυρήνα εντός της Στοάς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο: www.polis2.thisisathens.org.

Ανάλογη πρωτοβουλία είναι ήδη στο τελικό στάδιο υλοποίησης της, για το άνοιγμα έξι καταστημάτων και στην Πλατεία Θεάτρου.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κάλεσε «όλους όσοι ζουν και εργάζονται στην Αθήνα, επιχειρηματίες, κατοίκους, νέους δημιουργούς, να αξιοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία και να κάνουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο βήμα για να δώσουμε και πάλι ζωντάνια και προοπτική σε γειτονιές, πλατείες ή μικρές εμπορικές γωνιές».

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα