back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης: Θα αποδοθούν ευθύνες Μόρια και Μάτι

Διαβάστε επίσης

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στους τομεάρχες της ΝΔ.

«Κάθε μέρα που περνά με ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην εξουσία οι πληγές όχι μόνο παραμένουν, αλλά κακοφορμίζουν», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος ζήτησε απαντήσεις για την διαχείριση των κονδυλίων γιατο Μεταναστευτικό.

«Είναι ανήθικο να παίρνεις 1,6 δισ. και να φτιάχνεις τον χειρότερο καταυλισμό στον κόσμο», τόνισε και υπογράμμισε πως η ΝΔ «θα κάνει ότι πρέπει για να πέσει φως στο σκοτάδι που πάει να σκεπάσει τόσο την Μόρια όσο και το Μάτι». 

«Η κυβέρνηση κάνει όλα αυτά για τα οποία στηλιτεύονται  οι πιο αυταρχικές κυβερνήσεις στην Ευρώπη. Μοιάζει πολύ ο κύριος Τσίπρας με τον κάθε κύριο Όρμπαν», υποστήριξε, ενώ αναφερόμενος στο  Μακεδονικό τόνισε ότι «αντιστεκόμαστε σθεναρά και με σύνεση στη συμφωνία των Πρεσπών, δεν πρόκειται να την κυρώσουμε και ζητάμε εκλογές γιατί πρέπει να μπει το  συντομότερο δυνατό τέλος στα αρνητικά τετελεσμένα που παράγονται».

Σε ό,τι αφορά τις  συντάξεις ο κ. Μητσοτάκης καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι «παίζει με τις ζωές των ανθρώπων» ενώ εξέφρασε και την ανησυχία του για τον μέλλον της ΔΕΗ υποστηρίζοντας ότι «δυστυχώς η μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση οδηγείται ουσιαστικά σε πτώχευση».

Τέλος ανακοίνωσε πωςη ΝΔ θα στηρίξει τηνυποψηφιότητα του Μάνφρεντ Βέμπερ για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα