back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

H Λάρισα 1-0 τον Παναιτωλικό

Διαβάστε επίσης

Με ένα τυχερό γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα η ΑΕΛ με τον Ιταλό Φέστα για πρώτη φορά στον πάγκο επιβλήθηκε 1-0 του Παναιτωλικού.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Φέστα στον πάγκο της Λάρισας που είχε να κερδίσει από την πρεμιέρα και το 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Η ΑΕΛ επικράτησε με το ίδιο σκορ (1-0) αυτή τη φορά του Παναιτωλικού, που παραμένει χαμηλά και δεν λέει να…σηκώσει κεφάλι όταν ταξιδεύει στον θεσσαλικό κάμπο.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Λάρισα έχει σε 11 αγώνες κόντρα στα «καναρίνια», 8 νίκες και 3 ισοπαλίες ενώ οι «βυσσινί» είχαν να κερδίσουν στην έδρα τους από τον περασμένο Απρίλιο. Και τότε «θύμα» τους ήταν ο Παναιτωλικός του Δέλλα. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ΑΕΛ πέτυχε ο Μιλοσάβλιεβιτς (είχε σκοράρει και στο περσινό 4-2) μόλις στο 3′ με τη βοήθεια της τύχης (η μπάλα άλλαξε πορεία σε πόδι αμυντικού).

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena
Λάρισα – Παναιτωλικός 1-0
Σκόρερ: 3 Μιλοσάβιεβιτς
Διαιτητής: Κουτσιαύτης

Κάρτες: Καρανίκας, Πίτι, Μπάλλας, Κόεφ, Ζίζιτς – Μπαρμπόσα, Μαρινάκης, Μιχάι, Μανά

Συνθέσεις:
Λάρισα (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπάλλας (68’ Κόεφ), Φατιόν, Ντέλετιτς, Κούνιτς (92’ Γρομητσάρης), Πίτι (75’ Μόρσι), Μιλοσάβιεβιτς.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Χαντάκιας (70’ Λουσέρο), Τσοκάνης, Πάουλο, Έρικσον, Ντιας, Μάζουρεκ (78’ Μανά), Μπαρμπόσα (62’ Καμαρά), Μορά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα