back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νικητής και σε δεύτερο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, 1-0 τον ΟΣΦΠ στο Φάληρο

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα, βγήκε νικητής και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκης, για την 5η αγωνιστική. 

Το γκολ που έκρινε τη νίκη του ΠΑΟΚ ήρθε από αυτογκόλ του Βούκοβιτς στο 49ο λεπτό.

“Δυο πράγματα έπαιξαν ρόλο. Το πνεύμα που δείξαμε και το πως παλέψαμε σε δύσκολες στιγμές και ο τρόπος με τον οποίο σκεφτήκαμε και να μην τα παρατήσουμε και σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεσαι και τύχη και την είχαμε. Είναι μια νίκη, τρεις φανταστικοί πόντοι. Να κερδίζεις σε αυτό το γήπεδο και την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό μέσα σε μια εβδομάδα είναι σημαντικό”, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου. 

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές είναι πολύ σκληρό. Είναι αδιανόητο ότι δεν σκοράραμε με τόσες πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθειά μας και την ποιότητα που έχουμε. Θα συνεχίσουμε έτσι και δεν έχουμε αμφιβολία ότι στο τέλος της σεζόν θα είμαστε πρωταθλητές», τόνισε από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μεριά, Καμαρά, Μπουχαλάκης (82′ Γκιλιέρμε), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (69′ Γκερέρο), Φορτούνης (82′ Φετφατζίδης), Χασάν.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (84′ Τόσκα), Μαουρίτσιο, Κάνιας, Λημνιός (72′ Βέρνμπλουμ), Πέλκας (58′ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

H ροή του αγώνα:

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μεριά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Χασάν.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο, Κάνιας, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς

Υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία. Όχι μόνο εκτός γηπέδου, αλλά και πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Έχουν περάσει πέντε λεπτά από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του ματς. Ο Ελβετός διαιτητής Σαν Φενταγί θα περιμένει να καθαρίσει πλήρως η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τα καπνογόνα και μετά θα σφυρίξει για πρώτη φορά στο ντέρμπι.

Με επτά λεπτά καθυστέρηση σε σχέση με την προγραμματισμένη ώρα έναρξης ξεκινά το ντέρμπι.

2ο λεπτό Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Ο Φορτούνης εκτέλεσε, ο Καμαρά στο δεύτερο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά εξ επαφής, ο Πασχαλάκης ενστικτωδώς απομακρύνει. Ο Βαρέλα αποτυγχάνει ν’ απομακρύνει, ο Βούκοβιτς κάνει το σουτ από το κέντρο της περιοχής. Αυτό ήταν ασθενές, η μπάλα απομακρύνεται.

14ο λεπτό Σε θέση οφσάιντ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

31ο λεπτό Σε θέση οφσάιντ ο Μάτος που βγήκε τετ-α-τετ με τον Γιαννιώτη.

34ο λεπτό Φάουλ του Χασάν στον Βαρέλα. Κίτρινη κάρτα στον Χασάν.

Ημίχρονο στο Φάληρο: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-0

49ο λεπτό ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΠΑΟΚ O Μπίσεσβαρ βγάζει τον Βιεϊρίνια από την αριστερή πλευρά, ο Πορτογάλος κάνει τη σέντρα. Ο Γιαννιώτης χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του υποπίπτοντας σε μεγάλη γκάφα. Ο Βούκοβιτς αντί ν’ απομακρύνει πάνω στη γραμμή, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

54o λεπτό Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ποντένσε φεύγει από τη δεξιά πλευρά, βγάζει κεντρικά στον Φορτούνη. Αυτός κάνει το σουτ, ο Πασχαλάκης αντιδρά εξαιρετικά κι αποκρούει. Ο Χριστοδουλόπουλος εν συνεχεία είναι σε θέση οφσάιντ.

69ο λεπτό Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Γκερέρο στη θέση του Χριστοδουλόπουλου.

80ο λεπτό Σταματά  η ροή του ματς. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει ξανά αποπνικτική από καπνογόνα. Ο Σαν Φενταγί περιμένει να καθαρίσει, για να έχουν ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές ορατότητα.

83ο λεπτό Δοκάρι. Εκτελείται το φάουλ, ο Γκιλιέρμε πήρε την πρώτη κεφαλιά, προσπαθούν ο Γκερέρο με τον Μεριά να παρεμβληθούν της πορείας της μπάλας, η μπάλα στο δοκάρι και πλαϊνό δίχτυ της εστίας του Πασχαλάκη.

90ο λεπτό Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Σουτ του Χασάν εντός περιοχής έπειτα από ωραία κάθετη του Γκιλιέρμε, ο Πασχαλάκης αντιδρά εξαιρετικά. Ο Γκερέρο από θέση εντός περιοχής και δεξιά δεν κάνει ωραίο τελείωμα. Η μπάλα παράλληλα.

Τελικό αποτέλεσμα: Οσφπ – ΠΑΟΚ 0-1 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα