back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ουζουνίδης: «Το ματς με τον Αγιαξ ήταν μάθημα για μας»

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπενφίκα τόνισε πως το ματς με τον Άγιαξ ήταν ένα μάθημα για την ομάδα του και πως αν η ΑΕΚ θέλει να πετύχει στον όμιλο πρέπει να κερδίσει τους Πορτογάλους.

Μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε:

«Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά την ομάδα της Μπενφίκα που παίζει πάντα στα Κύπελλα Ευρώπης. Είμαστε, όμως και εμείς μία πολύ δουλεμένη ομάδα. Δεν έχουμε έρθει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απλά για να το διασκεδάσουμε αλλά για να πετύχουμε κάτι παραπάνω».

Για το αν έχει κρατήσει κάτι από τότε που έπαιζε κόντρα στην Μπενφίκα σχολίασε ότι «Δεν έχω κρατήσει καμία κόντρα. Στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προκριθούμε».

Για την ισοπαλία της Μπενφίκα με την Τσάβες και το ντέρμπι με τον Πόρτο: «Δεν θεωρώ ότι η Μπενφίκα θα δώσει λιγότερη σημασία σε κάποια ματς σε σχέση με κάποια άλλα. Η Μπενφίκα είναι συνηθισμένη στα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για τις διαφορές που βλέπει ανάμεσα σε πορτογαλικό και ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έχουμε αρκετά κοινά. Υπάρχουν και εδώ τέσσερις ομάδες που είναι δυνατές και μετά υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες. Και η Ελλάδα έχει ομάδες που είναι ανταγωνιστικές στην Ευρώπη και μάλιστα μπορώ να πω πως σιγά σιγά ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο. Κόντρα στον ΠΑΟΚ είδαμε ένα πρώτο ισορροπημένο ματς. Σε ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο θα έλεγα πως υπάρχουν διαφορές στην οργάνωση και στα γήπεδα».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι «Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Το πρώτο ματς μας έδειξε τι πρέπει να βελτιώσουμε και ένα από αυτά ήταν το να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το ματς με τον Άγιαξ ήταν ένα μάθημα και πρέπει να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη γιατί σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες δεν συγχωρούν τίποτα».

Για το που πρέπει να εστιάσει η ΑΕΚ: «Δεν πρέπει να υστερήσουμε σε τίποτα και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Πρέπει να τρέξουμε πολύ και να πιέσουμε πολύ. Αν δούμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα πρώτα 20 λεπτά ήταν καλύτερος από την Μπενφίκα και έχανε με 2-1. Πρέπει να είμαστε καλοί και επιθετικά και αμυντικά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα