back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ά. Παπαρούσου: Η αστυνομία ήθελε να κλείσει την υπόθεση του Ζακ

Διαβάστε επίσης

Ευθύνες στην αστυνομία ότι κινήθηκε προς την κατεύθυνση του κλεισίματος της υπόθεσης του Ζακ Κωστόπουλου επέρριψε η συνήγορος της οικογένειας Άννυ Παπαρούσου, τονίζοντας ότι αυτό φαίνεται και από τις πρακτικές που ακολούθησε οι οποίες -όπως σημείωσε- «δεν ήταν οι δέουσες».

Συγκεκριμένα η κ. Παπαρούσου, μιλώντας στην εκπομπή “Ντάμες Σπαθί” και Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου, τόνισε ότι «η αστυνομία καθυστερεί να αποδώσει στον ανακριτή τα αποτελέσματα από την επεξεργασία των ευρημάτων και του οπτικοακουστικού υλικού από τον χώρο».

Πρόσθεσε δε ότι ακόμα και ο ίδιος ο ανακριτής έχει αποστείλει σχετικά αιτήματα στην αστυνομία προκειμένου να προσκομίσει το υλικό για τη δικογραφία. «Χθες μας ήρθαν δύο βίντεο από καταστήματα τα οποία επεξεργαζόμαστε για να τα καταθέσουμε στις αρχές. Είμαι βέβαιη πως υπάρχουν και άλλα βίντεο. Η πρόοδος της ανάκρισης δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, δεν έχουμε άλλο υλικό από την ΕΛΑΣ, ενώ έχει ακουστεί ότι υπάρχει έκθεση που δείχνει ότι δεν βρέθηκαν αποτυπώματα στο μαχαίρι η οποία δεν έχει φτάσει στη δικογραφία, αλλά ούτε και σε εμάς κάποιο τέτοιο έγγραφο», είπε μεταξύ άλλων η κ. Παπαρούσου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα