back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Εγκαίνια για την Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Διαβάστε επίσης

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης, η πρώτη αγορά κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, κάνει τα επίσημα εγκαίνιά της.

Στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, έχει αρχίσει να εφαρμόζεται ένα νέο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα μοντέλο συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων με διαχειριστή το Impact Hub Athens, που θα επισφραγισθεί με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων και τα επίσημα Εγκαίνιά της, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 στις 8 μ.μ., παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη. Θα ακολουθήσει πάρτυ για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το άνοιγμα των νέων καταστημάτων, τις υπηρεσίες, τα πολιτιστικά και τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Αγοράς μετά μουσικής και χορού.

Μια τριήμερη γιορτή

Τα Εγκαίνια της Αγοράς θα είναι μια τριήμερη γιορτή, 4-5-6 Οκτωβρίου, μια γιορτή κοινωνικής επιχειρηματικότητας, με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που έχουν οργανώσει τα νέα καταστήματα και οι κοινωνικοί φορείς που θα φιλοξενούνται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Θα είναι μια συλλογική γιορτή με τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων και πολιτών που πλέον όλοι μαζί, δίνουν ζωή στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης!

Οι κάτοικοι της Κυψέλης, οι πολίτες της Αθήνας και οι επισκέπτες της πόλης μας θα γνωρίσουν την Αγορά και θα έρθουν σε επαφή με τα νέα καταστήματα και τους διαχειριστές της. Θα ανακαλύψουν νέα προϊόντα, ωραίες ιδέες για δώρα, λουλούδια, παιχνίδια, ρούχα, εκλεκτά τρόφιμα, όπου κάθε αγορά έχει παράλληλα θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα του έτους 2018-2019 και θα έχουν μια πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα για τη νέα μορφή της Αγοράς και την επαναλειτουργία της.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα των Εγκαινίων θα περιλαμβάνει δράσεις με κύριους πρωταγωνιστές το κοινό, τα καταστήματα των κοινωνικών επιχειρήσεων καθώς και τους κοινωνικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στην Αγορά. Αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε και στο: https://athens.impacthub.net/event/ραντεβού-στη-φωκίωνος/

Με την επαναλειτουργία της, η Αγορά αναδεικνύεται σε σημείο σύνδεσης μεταξύ όλων των κατοίκων της περιοχής, των πολιτών της Αθήνας, φορέων και επιχειρήσεων και σταδιακά δημιουργείται μια
ενεργή κοινότητα που προάγει την κοινωνική συνοχή, την συνεργασία και την συνδημιουργία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα