back to top
15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με…φρέσκο κοστούμι ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μίλαν

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός με αρκετές αλλαγές στην 11αδα του αντιμετωπίζει την Μίλαν στην Ιταλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League.

Δύσκολη η αποστολή του Ολυμπιακού απόψε το βράδυ με αντίπαλο τη Μίλαν στο “Σαν Σίρο” στις 19:55-Cosmote Sport 2. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων, έχοντας το μυαλό του και στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Μέχρι την ώρα που η ομάδα θα αναχωρήσει για το γήπεδο, κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα βέβαιος για τους 11 εκλεκτούς του Πορτογάλου.

Έχοντας αφήσει στην Αθήνα τους Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Μπουχαλάκη, Λάζαρο και τον Τσιμίκα (τιμωρημένος), ετοιμάζεται να αφήσει στον πάγκο και τους Καμαρά, Ποντένσε, Γιαννιώτη, Χασάν και Φορτούνη. Μόνο ο Μεριά έχει σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, με τον Τυνήσιο να είναι ο μοναδικός συνδετικός κρίκος της ενδεκάδας με τον ΠΑΟΚ και της ενδεκάδας του «Σαν Σίρο».

Η πιθανή 11αδα

Σύμφωνα με τα όσα μπορεί κάποιος να προβλέψει ο Σα θα είναι στο τέρμα, έχοντας μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά –τους Τοροσίδη, Μεριά, Σισέ και Κούτρη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε με τον Νάτχο, ενώ ο Τουρέ θα αναλάβει ρόλο επιτελικού χαφ. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Φετφατζίδης με τον Ναουέλ και ο Γκερέρο θα είναι στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Μιράντα, Καμαρά, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Ποντένσε και Χασάν. Εκτός έμειναν ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ οι Βούκοβιτς, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος και ο τιμωρημένος Τσιμίκας.

Στα…σχοινιά η Μίλαν

Η Μίλαν δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, ο Τζενάρο Γκατούζο είναι με την πλάτη στον τοίχο, με τη νίκη απέναντι στη Σασουόλο να του δίνει πίστωση χρόνου.Όμως είναι η Μίλαν και ποτέ δεν μπορείς να την υποτιμήσεις γιατί θα το πληρώσεις.

Οι Ιταλοί αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπίγκλια, Κέσιε, Μποναβεντούρα, Σούσο, Τσαλχάνογλου και Ιγκουαΐν.

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα