back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μόνο τη νίκη ψάχνει ο ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία

Διαβάστε επίσης

Το σημαντικότερο αγώνα του που θα κρίνει το μέλλον του στο Europa League δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο Μινσκ για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερη για την ομάδα της Λευκορωσίας. Στη ΜΠΑΤΕ θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του προέδρου τους, Ανατόλι Κάπσκι, ο οποίος στις 22 Σεπτεμβρίου έφυγε σε ηλικία 52 ετών από τη ζωή και αυτό σίγουρα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Στο “Δικέφαλο του βορρά”, έχουν και την δική τους συγκινησιακή πίεση, καθώς θέλουν να αφιερώσουν μία νίκη στα έξι παιδιά που έχασαν πριν από 19 χρόνια τη ζωή τους, όταν πήραν τον δρόμο της επιστροφής μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και το νήμα της ζωής τους κόπηκε στα Τέμπη.

Το αγωνιστικό πλάνο του Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προχωρήσει σε περιορισμένο ροτέισον μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Τόσκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μαουρίσιο και ο Κάνιας, με τον Λημνιό και τον Ζαμπά στα πλάγια. Ρόλο επιτελικού χαφ θα αναλάβει ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν Ρέι, Σιαμπάνης, Βιεϊρίνια, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Ακπόμ και Καρέλης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα