back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δύο Αθηναϊκά μπαρ φιγουράρουν στη λίστα με τα καλύτερα μπαρ σε όλο τον κόσμο

Διαβάστε επίσης

Το The Clumsies στην Πραξιτέλους είναι το ελληνικό μπαρ που διακρίθηκε και κατέλαβε την έβδομη θέση στην λίστα με τα καλύτερα μπαρ παγκοσμίως, ενώ το Baba Au Rum στην οδό Κλειτίου κατέλαβε για φέτος την 22η θέση.

Baba Au Rum

Στην 25η θέση της λίστας συναντάμε και έναν εκπρόσωπο της κυπριακής φιλοξενίας, το Lost & Found που βρίσκεται στην Λευκωσία και ξεχώρισε επίσης.

Lost & Found

Το Λονδίνο μονοπώλησε και πάλι τη λίστα, με τρία από τα πέντε μπαρ στην κορυφή της πενηντάδας να βρίσκονται στη βρετανική πρωτεύουσα. Πρώτο, των πρώτων, ανακηρύχθηκε το Dandelyan. Με θέα τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου διαθέτει ένα ιδιαίτερο στιλ σε ροζ, πράσινες και γκρι αποχρώσεις και φυσικά κατορθώνει να ξεπερνά τα υψηλά στάνταρ στην εμπειρία μιας εξόδου για ποτό.

Dandelyan

Ακολουθεί το American Bar at the Savoy και πάλι στο Λονδίνο, ενώ στην τρίτη θέση συναντάμε το μπαρ Μανχάταν από την εξωτική Σιγκαπούρη. Άλλωστε, φαίνεται πως η ασιατική αγορά εμφανίζει τεράστια δυναμική στον χώρο της διασκέδασης, κοντράροντας στα ίσια, ευρωπαϊκά και αμερικάνικα μπαρ.

Η διάσημη λίστα, The World’s 50 Best Bars, προκύπτει έπειτα από μια ιδιαίτερα προσεγμένη διαδικασία, κατά την οποία περισσότεροι από 500 ειδικοί στο ποτό από όλο τον κόσμο ψηφίζουν για τους χώρους όπου ένας λάτρης των αλκοολούχων μπορούν να απολαύσουν με τον καλύτερο τρόπο το ποτό τους.

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα