back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ημερίδα για τους φοιτητές με ΔΕΠΥ: Αποτελεσματικές στρατηγικές

Διαβάστε επίσης

Ημερίδα με θέμα «Η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – ΔΕΠΥ στο Φοιτητή: Αποτελεσματικές στρατηγικές» διοργανώνεται σήμερα Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, με χορηγό επικοινωνίας τον «Αθήνα 9.84».

Η ημερίδα θα γίνει στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) που γίνονται παγκόσμια τον μήνα Οκτώβριο, και στόχο έχει με τη συμμετοχή κορυφαίων ειδικών να παρουσιάσει αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης των βασικών χαρακτηριστικών της ΔΕΠΥ που δυσκολεύουν τους μαθητές και φοιτητές με αυτή τη διαταραχή.

Συγκεκριμένα, διακεκριμένοι ομιλητές στο χώρο της ΔΕΠΥ και του coaching θα μιλήσουν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ΔΕΠΥ στο Πανεπιστήμιο. Ειδική προσκεκλημένη του Πανελλήνιου Σωματείου Ατόμων με ΔΕΠΥ, ADHD Hellas, η Lisa Joy Tuttle, MA, BCC, θα παρουσιάσει αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης μέσω coaching των βασικών χαρακτηριστικών της ΔΕΠΥ που δυσκολεύουν τους μαθητές και φοιτητές με αυτή τη διαταραχή.

Η ημερίδα διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς, και πραγματοποιείται στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (9:30π.μ. -5 μ.μ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα