back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ-Ολυμπιακός, αγώνας ζωής ή θανάτου

Διαβάστε επίσης

ΑΕΚ και Ολυμπιακός παίζουν στο ΟΑΚΑ(8.30μμ) σε ένα αγώνα ζωής η θανάτου, καθώς αμφότεροι έχασαν από τον ΠΑΟΚ και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μη μείνουν μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ.

Νέο πρόβλημα τραυματισμού για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει ντέρμπι. Ο Εβρίτης τεχνικός είδε τον Πέτρο Μάνταλο να μην μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα προπόνησης λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε στο γόνατό του και έτσι να τον αφήνει εκτός αποστολής.

Επίσης, εκτός με Ολυμπιακό μένουν και οι ανέτοιμοι Άλεφ, Οικονόμου, που, παρότι προπονούνται κανονικά τις τελευταίες μέρες, δεν έχουν ακόμα επανέλθει 100% και ενόψει μιας τόσο απαιτητικής αναμέτρησης, κρίθηκε προτιμότερο να μη δώσουν το παρών.

Αντίθετα με όλους τους παραπάνω, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ο Λούκας Μπογέ. Πάντως θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει στο ματς ο Αργεντινός εξτρέμ ενώ γενικότερα δείχνει πολύ δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η  αποστολή του ντέρμπι έχεις ως εξής: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Μπογέ, Λιβάγια.

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξάλλου φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του.  Σχετικά με τους στόπερ, υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ο Σισέ και ο Μιράντα διεκδικούν μία θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μεριά. Αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύει η παρουσία του Βούκοβιτς στο αρχικό σχήμα, ο οποίος είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις μία μέρα μετά τον ΠΑΟΚ.

Συν τοις άλλοις, επικρατεί ένα… αλαλούμ και για το ποιον θα επιλέξει ανάμεσα σε Γκερέρο ή Χασάν για την επίθεση. Είναι ένα ερώτημα το οποίο θα απαντηθεί λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Κατά τ’ άλλα, ο Γιαννιώτης φαίνεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Σα στα γκολπόστ. Στην άμυνα οι Ομάρ και Τσιμίκας θα είναι στα δύο άκρα και ο Μεριά αναμένει τον παρτενέρ του. Οι Γκιγιέρμε και Καμαρά, έχοντας και τον Φορτούνη μπροστά τους, θα αποτελέσει τους τρεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Τέλος, οι Λάζαρος και Ποντένσε δύσκολα δεν θα δουν το όνομά τους στην ενδεκάδα και μένει να φανεί ποιος από τους Γκερέρο ή Χασάν θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα