back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η νίκη με την Ουγγαρία είναι μονόδρομος για την Εθνική

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Ουγγαρία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Nations League την Ουγγαρία, με μοναδικό στόχο τη νίκη, μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στη “Groupama Arena” της Βουδαπέστης.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην τρίτη αγωνιστική του ομίλου, αλλά ο σημερινός αγώνας έχει πάρει μορφή τελικού. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, η πρωτιά στον όμιλο της “γαλανόλευκης” στη League C του Nations League,  απομακρύνεται και η πίεση στον Μίχαελ Σκίμπε θα μεγαλώσει.

Ο Γερμανός προπονητής της Ελλάδας φαίνεται να έχει αποφασίσει για τους 10 από τους 11 του αρχικού σχήματος, με μοναδικό δίλημμα το αριστερό άκρο της άμυνας. Το 4-2-3-1 δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού είναι η διάταξη που έχει καθιερώσει στην Εθνική μας, αλλά υπάρχουν δεδομένες απουσίες που περιορίζουν τις λύσεις του, αφού παίκτες όπως ο Μάνταλος και ο Τοροσίδης λογίζονται ως βασικοί και δεν θα τους έχει στην διάθεσή του.

Η πιθανή 11αδα του Σκίμπε

Στο τέρμα ο Μπάρκας έχει το προβάδισμα για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Πασχαλάκη. Οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος θα είναι στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Μπακάκης και αριστερά ο Τσιμίκας φαίνεται να κερδίζει τη θέση αντί του Γιαννούλη.

Ο Ζέκα επανέρχεται στην ενδεκάδα της Εθνικής, έχοντας δίπλα του -κατά πάσα πιθανότητα- τον Κουρμπέλη, ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου, ενώ στις δυο πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Πέλκας και Μπακασέτας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα