Search

«Ζυθογνωσία 2018» στις 13 και 14 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο

773

Η 5η διοργάνωση της Ζυθογνωσίας, αφιερωμένη στις χειροποίητες (craft) μπύρες θα πραγματοποιηθεί 13 και 14 Οκτωβρίου 2018 (12:00 – 21:00), στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η έκθεση παρουσιάζει και φέτος τις καλύτερες μικροζυθοποιίες της Ελλάδας, καθώς και πλήθος ξένων.

Η «Ζυθογνωσία» ασχολείται με τη μπύρα υψηλής ποιότητας κυρίως την χειροποίητη, αντιμετωπίζοντάς την ως ποτό ανάλογης σημασίας. Όπως ακριβώς κάνουν και οι μικροζυθοποιοί ανά τον κόσμο, η «επανάσταση» των οποίων έφτασε τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα, συμπαρασύροντας πλήθος ζυθόφιλων.

Φέτος η «Ζυθογνωσία» έχει συγκεντρώσει περισσότερες ζυθοποιίες από ποτέ (πάνω από 40), κάποιες από τις οποίες εμφανίζονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, όπως οι δανέζικη Dry & Bitter και η γαλλική Brasserie Saint Germain.

Πολλές ελληνικές μικροζυθοποιίες κάνουν το ντεμπούτο τους στη φετινή έκθεση, έχοντας ιδρυθεί πρόσφατα. Αυτές, αλλά και οι παλαιότερες, φέρνουν στην έκθεση νέες συνταγές μπίρας πλάι σε κλασικές, καθιερωμένες ή και σπάνιες μπίρες. Εξάλλου, η Ζυθογνωσία συγκεντρώνει φέτος και τις περισσότερες μπίρες από ποτέ, πάνω από 150.

Η είσοδος στη Ζυθογνωσία κοστίζει 12 ευρώ (ισχύει και για τις δύο ημέρες και περιλαμβάνει εφάπαξ το ποτήρι γευστικής δοκιμής και τον κατάλογο της έκθεσης).

Print Friendly, PDF & Email



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *