back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στηρίζει Γ. Πατούλη στην περιφέρεια Αττικής η ΝΔ

Διαβάστε επίσης

Τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη θα στηρίξει η ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής.

Πρόκειται για μία από τις 4 υποψηφιότητες που «κλείδωσαν» την Παρασκευή στην Πειραιώς, η οποία έχει γνωστοποιήσει μέχρι στιγμής τις επιλογές της σε 10 περιφέρειες της χώρας.

Όπως έγινε γνωστό στην περιφέρεια Πελοποννήσου θα στηριχθεί ο επί τρεις θητείες δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας ο οποίος θα αντιμετωπίσει όχι μόνο τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Δέδε, αλλά και τον νυν περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη.

Στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπου δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο νυν περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, η αξιωματική αντιπολίτευση θα στηρίξει τον 34χρονο αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, Φάνη Σπανό.

Στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την υποψηφιότητα του 38χρονου περιφερειακού συμβούλου Αιτωλοακαρνανίας και υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη στις προηγούμενες εκλογές, Νεκτάριου Φαρμάκη.

Η ΝΔ έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα στηρίξει τους νυν περιφερειάρχες Απόστολο Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία, Αλέξανδρο Καχριμάνη στην Ήπειρο, Κώστα Αγοραστό στην Θεσσαλία, Χριστιάνα Καλογήρου στο Βόρειο Αιγαίο, Γιώργο Χατζημάρκο στο Νότιο Αιγαίο και Χρήστο Μέτιο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σχεδόν οριστικοποιηθεί και οι υποψηφιότητες του βουλευτή Κοζάνης, Γιώργου Κασαπίδη στην Δυτική Μακεδονία και της πρώην ευρωβουλευτή, Ρόδης Κράτσα στο Ιόνιο, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει η επιλογή για την περιφέρεια Κρήτης όπου υφίσταται σύμφωνα με πληροφορίες καταρχήν πρόθεση στήριξης του νυν περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν στηριχθεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα