back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κ. Πουλάκης: «Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα τη φράση που είπε ο κ.Πολάκης»

Διαβάστε επίσης

«Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα τη φράση που είπε ο κ.Πολάκης» δήλωσε ο Κώστας Πουλάκης Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Αθήνα σήμερα» και τη Νόνη Καραγιάννη  για τις δηλώσεις Πολάκη, ότι «θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή» σχολίασε ότι «ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα τη φράση που είπε ο κ.Πολάκης».

Και πρόσθεσε: «αν έχεις κάνει έργο, αν έχεις ικανοποιήσει βασικά θέματα της κοινωνίας, αν έχεις χαράξει μια πολιτική η οποία να έχει ένα προοδευτικό πρόσιμο σε αντίθεση με ό,τι προσβλέπει και λέει η αξιωματική αντιπολίτευση».

Πολάκης: «Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η Ελλλαδα»

Στο μεταξύ με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης  απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη και τον «αγαπημένο του αντιπρόεδρο» αναφέρει: «δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η Ελλλαδα στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας: να τιμωρηθούν αυτοί που κατέκλεψαν και χρεωκόπησαν τη χώρα!».

«Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη πάρα πολλά», συνεχίζει ο κ. Πολάκης και καταλήγει: «Η Δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε φυλακίζει, όπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει».

Η ΝΔ είναι αποφασισμένη να διεθνοποιήσει το θέμα

Έντονη αντίδραση της ΝΔ για τις απειλές Πολάκη περί εγκλεισμού κάποιων στη φυλακή.
“Η ΝΔ δεν εκφοβίζεται, οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς την οικονομία, αλλά και την υπεράσπιση των θεμελιωδών αξιών μας” ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο τουίτερ , στην αγγλική γλώσσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ είναι αποφασισμένη να διεθνοποιήσει το ζήτημα θέτοντας το, σύμφωνα με πληροφορίες, και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα