back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Ομονοίας – Τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί

Διαβάστε επίσης

Ομάδα αγνώστων πραγματοποίησε καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ, πέτρες κι άλλα αντικείμενα, λίγο πριν τις 9 το βράδυ, στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, επί της οδού Βεραντζέρου και 3ης Σεπτεμβρίου.

Από την επίθεση αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα δύο αστυνομικοί, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά από σπασμένα τζάμια. Οι τέσσερις αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε πέντε Ι.Χ αυτοκίνητα και τρία υπηρεσιακά οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Βερανζέρου.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εξήγγειλε για την Τρίτη στις 11:45 π.μ. συγκέντρωση έξω από το Α.Τ. Ομονοίας.

Μέτρα ασφαλείας με διακοπή της κυκλοφορίας μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, μετά την επίθεση που έγινε από περίπου πενήντα άτομα.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Η βία και η ανασφάλεια υπονομεύουν σοβαρά την καθημερινότητα και την ελευθερία μας. Η κυβέρνηση αυτή με την κουλτούρα ανοχής στις συμπεριφορές ανομίας δεν μπορεί να τη διασφαλίσει», σχολιάζει με ανάρτησή του στο twitter o βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

 

«Η επίθεση στο Α.Τ. Ομόνοιας αποτελεί άλλη μια θρασύτατη πρόκληση των κουκουλοφόρων που έχουν αποθρασυνθεί από την ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», σχολιάζει το Κίνημα Αλλαγής.

«Αν δεν μπορούν οι κυρίες υπουργοί να τους μαζέψουν, ας τα μαζέψουν και να φύγουν. Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους τραυματίες αστυνομικούς» προσθέτει το ΚΙΝΑΛ.

 

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα