back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κακή η εθνική έχασε 2-0 από τη Φινλανδία

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 2-0 από τη Φινλανδία στο Τάμπερε γνώρισε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για την 4η αγωνιστική του Nations League και έχασε σημαντικό έδαφος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό της.

Κάκιστη εμφάνιση από την ελληνική ομάδα στον «τελικό» με τη Φινλανδία και δίκαιη ήττα, η οποία την απομακρύνει από το στόχο της πρωτιάς στον όμιλο.

Ασύνδετο, φλύαρο και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι του το σύνολο του Σκίμπε, που βρέθηκε πίσω στο 46’ από τον Σόιρι.

Στο 89’ ο Καμαρά έβαλε την ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που θέλει πλέον το «2 στα 2» και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να κατακτήσει την πρώτη θέση στο γκρουπ.

Παράλληλα, συνεχίστηκε η αρνητική παράδοση που μας θέλει να μην μπορούμε να κερδίσουμε σε φινλανδικό έδαφος.

Πολλές και οι ευθύνες του ομοσπονδιακού τεχνικού, που παρουσίασε μια προβληματική ομάδα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την 4η νίκη τους σε ισάριθμες υποχρεώσεις στον 2ο όμιλο της 3ης κατηγορίας του Nations League και βρίσκονται αγκαλιά με την άνοδο.

Οι συνθέσεις:

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Κανέρβα): Χραντέτσκι, Αραγιούρι, Τόιβιο, Καμαρά, Σόιρι (86′ Πίρινεν), Σπαρβ, Ουρόνεν, Λουντ, Τουόμινεν (91′ Καργιαλάινεν), Ραϊτάλα, Πούκι (12′ Σκραμπ)

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιμίκας, Παπασταθόπουλος (46′ Τζαβέλλας), Μανωλάς, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Πέλκας (73′ Κουλούρης), Μπακασέτας (55′ Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου: Εσθονία- Ουγγαρία 3-3.
Η βαθμολογία: Φινλανδία 12, Ελλάδα 6, Ουγγαρία 4, Εσθονία 1.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα