Σκίμπε: Δεν είμαστε σε ευχάριστη θέση

0
383

Δικαιολογίες στον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και σε περίπτωση μη υπόδειξης πέναλτι στο 88’ βρήκε ο Μίχαελ Σκίμπε μετά την ήττα από τη Φινλανδία.

Παρά το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα ήταν σε ακόμα ένα ματς τραγική, ο Γερμανός τεχνικός δεν έδειξε καμία διάθεση αυτοκριτικής για την ήττα της από τους Φινλανδούς και έδωσε… σύνθημα αντεπίθεσης εν όψει του ματς στο ΟΑΚΑ σε τρεις εβδομάδες.

«Προφανώς τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Πρέπει να νικήσουμε στην Αθήνα με τουλάχιστον δύο γκολ, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαστε σε ευχάριστη θέση.

Οι Φινλανδοί ήταν πιο δυνατοί από μας και πολύ καλοί από την άμυνα στην επίθεση. Ήμασταν άτυχοι που βγήκε και ο Σωκράτης. Έπρεπε μετά το γκολ και να είμαστε συνεπείς και στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν μας δόθηκε και ένα ξεκάθαρο πέναλτι στο 88’.

Πάντα ένας προπονητής είναι υπό πίεση, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την πιθανότητα που έχουμε στο επόμενο ματς στην Αθήνα.

Δεν είναι για να δημοσιοποιήσουμε το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας και να δείξουμε αντίδραση στο επόμενο παιχνίδι με τη Φινλανδία στην Αθήνα» δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here