back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Υπ΄ατμόν ο Σκίμπε από τον πάγκο της Εθνικής

Διαβάστε επίσης

Ο Μίκαελ Σκίμπε φαίνεται πως μετράει μέρες στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μετά την ήττα στη Φινλανδία και την αποτυχία στο Nations League. Ήδη ακούγονται ονόματα διαδόχων του Γερμανού.

Όλα δείχνουν πως ο Μίχαελ Σκίμπε θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής. Η ήττα από τη Φινλανδία (2-0), αποτέλεσμα που ουσιαστικά βάζει τέλος στη συμμετοχή της Εθνικής στο Nations League, φέρνει εξελίξεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Γερμανός προπονητής φαίνεται πως δεν μπορεί  να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως έχουν και τις δικές τους ευθύνες, ενώ η εικόνα στα παιχνίδια της νέας διοργάνωσης ήταν απογοητευτική, ακόμη και στις νίκες με Εσθονία και Ουγγαρία.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα στο θέμα του προπονητή. Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους, καθώς δεν υπάρχει  χρόνος εν όψει και των προκριματικών για το Euro 2020 που ξεκινούν το Μάρτιο.

Τα πρώτα ονόματα για τη διαδοχή

Τα ονόματα του Άγγελου Αναστασιάδη και του Λάζλο Μπόλονι είναι τα πρώτα που ακούστηκαν για τη θέση του Σκίμπε. Στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Nations League στις 15 και 18 Νοεμβρίου, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο ο Μίχαελ Σκίμπε και το πιθανότερο σενάριο είναι να αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού ο Κώστας Τσάνας και στη συνέχεια να αναλάβει ο νέος προπονητής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα