back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή η τροπολογία για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η επεξεργασία της επικείμενης διάταξης που αφορά το γηπεδικό θέμα του ΠΑΟΚ και οδεύει στη Βουλή προς ψήφιση.

Την τροπολογία για την παραχώρηση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Τούμπας στον ΠΑΟΚ, υπέγραψε ο Πάνος Καμμένος και πλέον παίρνει το δρόμο προς ψήφιση στη Βουλή.

Η τροπολογία που είχαν υποσχεθεί ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος στον “Δικέφαλο του βορρά”, κατά την επίσκεψη τους στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, για την παραχώρηση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Τούμπας προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου, είναι πλέον γεγονός.

Αυτό ανακοίνωσε επίσημα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενημερώνοντας ότι η ολοκληρώθηκε η επεξεργασία της επικείμενης διάταξης σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στη Βουλή η τροπολογία για το γήπεδο του ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε από τα συναρμόδια υπουργεία η επεξεργασία της διάταξης για την παραχώρηση οικοπέδου του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α.) στον ΠΑΟΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου του, υπεγράφη από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και αποστέλλεται προς ψήφιση στη Βουλή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα