back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μετατέθηκε για τη Δευτέρα 29/10 το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Διαβάστε επίσης

Οριστικά στις 29 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος δέχτηκε το αίτημα της Αστυνομίας για την μετάθεση του.

Μετάθεση για τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου πήρε το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αποδέχτηκε το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και αποφάσισε τη διεξαγωγή του παιχνιδιού 24 ώρες αργότερα. Ο Παναθηναϊκός  διαφώνησε με τη μεταφορά του παιχνιδιού ενημερώνοντας με επιστολή τους εμπλεκόμενους φορείς, ενώ αρνητική ήταν και η Super League.

Αλλαγή και στο παιχνίδι του Κυπέλλου

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΕΠΟ θα πρέπει να μεταφέρει το ματς Παναθηναϊκός – Ιεράπετρα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη, 31/10, καθώς δεν συμπληρώνεται το απαραίτητο 48ωρο ανάμεσα σε δύο αγώνες. Στις 3 Νοεμβρίου υπάρχει ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, οπότε θα πρέπει το παιχνίδι του Κυπέλλου να μεταφερθεί γα αργότερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα