back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Τρέξε με την καρδιά σου… για την καρδιά σου»

Διαβάστε επίσης

«Τρέξε με την καρδιά σου… για την καρδιά σου». Η πρωτοβουλία είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς και περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 3 και 8 χιλιομέτρων, αλλά και παιδικό αγώνα 1.000 μέτρων. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία για την αγορά απινιδωτών, οι οποίοι θα εγκατασταθούν σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας.

Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον αύλειο χώρο του Ολυμπιακού Ακινήτου TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο. Η είσοδος σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες θα είναι ελεύθερη.

Η εκκίνηση για το δρόμο απόστασης 3 χιλιομέτρων, θα δοθεί στις 17.00. Για το δρόμο απόστασης 8 χιλιομέτρων, η εκκίνηση θα δοθεί στις 17.45. Η εκκίνηση για το παιδικό αγώνα αποστάσεως 1.000 μέτρων, θα δοθεί στις 17.30.

Με την αιγίδα και την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Αττικής, τον Αγώνα συνδιοργανώνουν η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, o Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία, o Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα