back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα βλέμματα όλων στη Θεσσαλονίκη για το Άρης – ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας διεξάγεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη όπου στις 19.00 συγκρούονται Άρης και ΠΑΟΚ. 

Αυτό είναι το πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι μετά από 4 χρόνια ενώ ο Άρης έχει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ οκτώ χρόνια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, την εστία των «κίτρινων» θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τζανακάκη, Βέλεθ, Μαβράι και Βαλεριάνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σιώπης και ο Ματίγια, με τους Γκαρσία και Γκάμα στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Ντιγκινί και ο Γιουνές θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κολάσο, Σόουζα, Μπάσα, Μαρτίνς, Ναζλίδης και Μενέντεθ.

Στην αντίπερα όχθη, την εστία των φιλοξενούμενων θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Ο Βέρνμπλουμ αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Κάνιας στη μεσαία γραμμή.

Τα πράγματα περιπλέκονται με τον Πέλκα, καθώς αν αγωνιστεί ο διεθνής μεσοεπιθετικός τότε ο Μπίσεσβαρ θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Ζαμπά θα είναι στα δεξιά.  Αν, όμως, ο Πέλκας μείνει στον πάγκο, τότε ο Ολλανδός θα παίξει ως «δεκάρι» και ο Ελ Καντουρί (κατά πάσα πιθανότητα) θα παίξει στα πλάγια. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πρίγιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Τόσκα, Σάκχοφ, Ουάρντα, Λημνιός και Καρέλης. Εκτός έμειναν ο Άκπομ, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, αλλά και ο τραυματίας Μαουρίσιο. Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Χατσερίδης και Μαλεζάς.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 20.30 ενώ στις 18.15 ο Λεβαδειακός φιλοξενεί την Ξάνθη.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20/10 

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-2

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 0-2

ΑΕΛ- Λαμία 1-2

Κυριακή 21/10 

18.15 Λεβαδειακός – Ξάνθη

19.00 Άρης – ΠΑΟΚ

20.30 ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Δευτέρα 22/10 

19.00 Ατρόμητος Αθηνών – Αστέρας Τρίπολης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα