back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ν. Κοτζιάς: «Ούτε εκβιάζω, ούτε εκβιάζομαι»

Διαβάστε επίσης

Τον αποκλεισμό του Πάνου Καμμένου, από το κυβερνητικό σχήμα, ζήτησε με παρέμβασή του από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς,  καλώντας τον πρωθυπουργό να αναζητήσει νέες συμμαχίες από την παρούσα Βουλή.

«Το δικό μου στόμα και το στόμα του “Πράττω” δεν κλείνει», είπε ο πρώην υπουργός  δηλώνοντας σε αυστηρό τόνο πως οι απειλές ζωής, οι σφαίρες και οι σακούλες με αίματα δεν είναι δημοκρατία. «Προσωπικά ούτε εκβιάζω, ούτε εκβιάζομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πιστεύω, ότι πρέπει η κυβέρνηση να πάει με άλλες δυνατότητες και για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, κάτι που το λέω από πέρυσι», τόνισε συμπληρώνοντας με νόημα «και μια άλλη κυβέρνηση μπορεί ακόμη και από αυτή τη Βουλή να προκύψει».

Νωρίτερα, είχε ταχθεί ευθέως κατά της συνέχισης της συνεργασίας με δυνάμεις που ανήκουν στη δεξιά και πέρα από αυτή , φωτογραφίζοντας τον Πάνο Καμένο και τους ΑΝΕΛ εναντίον του οποίου εξαπέλυσε μίδρους για την στάση του στο Μακεδονικό. Τον κατηγόρησε ότι αποσταθεροποιεί τη χώρα με την στάση του.

«Ο πρωθυπουργός, έχει άλλη σχέση με τον εταίρο, εμένα είναι απέναντι. Εγώ καταγράφω τι κάνει διεθνώς – αποσταθεροποιεί τη χώρα. Με την στάση μου υπερασπίστηκα την αξιοπρέπεια της χώρας, της κυβέρνησης».

Γιώργος Κατσίγιαννης

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα