back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κ. Μπακογιάννης: «Η ευθύνη των αυτοδιοικητικών είναι ο πολιτισμός της καθημερινότητας»

Διαβάστε επίσης

«Η ευθύνη των αυτοδιοικητικών είναι ο πολιτισμός της καθημερινότητας», δήλωσε ο περιφεριάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας σε εκδήλωση του Ποταμιού, το απόγευμα της Τρίτης, στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84.

Στην εκδήλωση, που παραβρέθηκαν δήμαρχοι από όλη την Ελλαδα, παρουσίασαν τα πεπραγμένα τους σε ότι αφορά την αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας με το δήμο Τρικκαίων να πρωτοστατεί και τον κ. Μπακογιάννη να δηλώνει ότι «πρέπει να ξεφύγουμε από την παγίδα του ΕΣΠΑ».

Μαλιστα, ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε και τα τρία λάθη που γίνονται σε ότι αφορά τη νέα τεχνολογία, επισημαίνοντας, ότι δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από τις πολύ καινοτόμες εφαρμογές, να γνωρίζουμε ότι το απλό είναι ωραίο και τέλος, ότι πρέπει να προσαρμόζομαστε στα θέλω των πολιτών.

Τέλος, στην εκδήλωση στην οποία ήταν παρών ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος θεοδωράκης, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας αναφέρθηκε στο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης λέγοντας ότι έχει μετεξελιχθεί σε ένα εργαστήρι καινοτομίας προκειμένου να βρίσκεται στις εξελίξεις και η εξυπηρέτηση του πολίτη.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα