back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στη φυλακή ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του

Διαβάστε επίσης

Στη φυλακή οδηγούνται ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, όπως αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Το ζευγος, απολογήθηκε για συνολικά 21 ώρες στους ανακριτές κατά της διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα και Γιώργο Ευαγγέλου για ξέπλυμμα μαύρου χρήματος. Τόσο ο πρώην υπουργός όσο και η σύζυγός του, αρνήθηκαν την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει γίνει καμία παράνομη συναλλαγή. Ωστόσο η υπερασπιστικοί τους ισχυρισμοί δεν έπεισαν τους δικαστές, οι οποίοι με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας εισαγγελέα, αργά το βράδυ, αποφάσισαν ομόφωνα την προφύλακισή τους.

Γ. Παπαντωνίου: Η εργαλειοποίηση της ελληνικής δικαιοσύνης θέτει σε κίνδυνο την ίδια μας τη δημοκρατία

«Η εργαλειοποίηση της ελληνικής δικαιοσύνης θέτει σε κίνδυνο την ίδια μας τη δημοκρατία. Το δόγμα Πολάκη εφαρμόζεται γενικά» δήλωσε ο Γιάννος Παπαντωνίου κατά την αποχώρησή του από τα ανακριτικά γραφεία μετά την απόφαση για προφυλάκιση τόσο του ιδίου όσο και της συζύγου του.

Οι δυο προφυλακιστέοι θα περάσουν την νύχτα στην ΓΑΔΑ και το πρωί αναμένεται να οριστούν από τον εισαγγελέα οι φυλακές όπου θα κρατηθούν.

Μίνα Μουστάκα

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα