back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ύμνος της Süddeutsche Zeitung για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Διαβάστε επίσης

Στην κατάκτηση του πρώτου μεγάλου τίτλου της καριέρας του από τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά στο Open της Στοκχόλμης την Κυριακή αναφέρεται στις αθλητικές της σελίδες η Süddeutsche Zeitung.

Η εφημερίδα του Μονάχου επισημαίνει τα συγχαρητήρια που έστειλε στον Στέφανο Τσιτσιπά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και σημειώνει ότι ο 20χρονος τενίστας είναι ο νεαρότερος στη λίστα με τους 20 κορυφαίους τενίστες στην παγκόσμια κατάταξη σήμερα.

«Μόλις στα 20 του χρόνια ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αυτός ο τύπος με στιλ Δον Ζουάν, κατέκτησε το πρώτο του επαγγελματικό τουρνουά στη σειρά ATP-Tour, επικρατώντας με 6-4, 6-4 σετ στον τελικό απέναντι στον Λετονό Έρνεστς Γκούλμπις».

Η SZ εγκωμιάζει τη νέα, ανερχόμενη γενιά του παγκόσμιου τένις και ιδιαίτερα τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος, όπως σχολιάζει, «με το χάρισμά του θα μπορούσε να προκαλέσει έκσταση σε ορδές χορηγών και φιλάθλων. Το backhand χτύπημά του με το ένα χέρι, κάτι σπάνιο στο τένις, θυμίζει το αντίστοιχο του Πιτ Σάμπρας και το άγριο παιχνίδι του τον κάνει να φαίνεται καμιά φορά σαν πειρατής που θέλει να κατακτήσει τις επτά θάλασσες».

ΠΗΓΗ: Deutsche Welle

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα