back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θ.Τοσουνίδης: O Ν.Κοτζιάς με αισθήματα πίκρας “βάλλει πρός όλες τις πλευρές”

Διαβάστε επίσης

Aιχμές κατά του Νίκου Κοτζιά άφησε ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στον “Αθήνα 9.84” :  «Ο Κοτζιάς έχει επιλέξει τα πρώτα 24ωρα μετά την παραίτησή του να γίνει ιδιαίτερα ομιλητικός. Μπορώ να καταλάβω τα αισθήματα πίκρας που έχει και τώρα βάλλει προς όλες τις πλευρές».

Ο κ.Τοσουνίδης μίλησε στην εκπομπή “Καθαρή έξοδος“και σημείωσε ότι κατά την εκτίμησή του ο κ. Κοτζιάς  «θα έπρεπε να προστατεύσει λίγο περισσότερο τον εαυτό του».

Σχολιάζοντας τα περί χρηματοδότησης της ελληνικής κυβέρνησης από τον Σόρρος, ο κ.Τοσουνίδης είπε ότι: «αν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο και αν έχει ειπωθεί με αυτόν τον τρόπο, να δοθούν τα στοιχεία από την πλευρά του κ. Κοτζιά που άνοιξε αυτή τη συζήτηση».

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε διγλωσσία μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου στο απόηχο της πρώτης ψηφοφορίας στην ΠΓΔΜ για τη συνταγματική αναθεώρηση ο κ. Τοσουνίδης είπε χαρακτηριστικά: “Διγλωσσία γίνεται όταν εκφραζόμαστε ως κυβέρνηση και εκεί υπάρχει. Δεν γίνεται να μην υπάρχει και τοποθέτηση των πολιτικών κομμάτων της χώρας πάνω στα ζητήματα”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα