back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η νίκη δίνει…μισή πρόκριση στον ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 22:00-Cosmote Sport 3 την ουγγρική Βίντι.

Με πολύ καλή ψυχολογία ο ΠΑΟΚ από την πολύ καλή παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την τελευταία εκτός έδρας νίκης του επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη Λευκορωσία, φιλοδοξεί με αντίπαλο την Βίντι στην Τούμπα, να φτάσει στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη διοργάνωση.

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου η νίκη είναι απαραίτητη, ώστε να αποσπαστεί ο ΠΑΟΚ από συνδικδικήτρια της δεύτερης θέσης, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Από την άλλη πλευρά οι Ούγγροι δεν έρχονται ως …ντεκόρ, όπως είπε στις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας, Μάρκο Νίκολιτς.

Τα σχέδια των προπονητών

Ο Λουτσέσκου δοκίμασε διάφορα σχήματα και αναμένεται να παρατάξει τους Πασχαλάκη, Τόσκα, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Πέλκα, Πρίγιοβιτς, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ.

Η Βίντι θα ξεκινήσει με το ίδιο σχήμα με το οποίο αγωνίστηκε στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι. Όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί με τους Τούιβελ, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Στοπιρά, Νεγκό, Χάτζιτς, Νικόλοφ, Χούστι, Μιλάνοφ, Σκέποβιτς.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα