back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Αναστασιάδης στο τιμόνι της Εθνικής ομάδας

Διαβάστε επίσης

Εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός. Η πρόταση του Βαγγέλη Γραμμένου για τον Έλληνα τεχνικό πέρασε ομόφωνα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε στη Θεσσαλονίκη και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Η αποχώρηση του Μίκαελ Σκίμπε από την στιγμή που η Εθνική έχασε στην Φινλανδία ήταν δεδομένη όπως είχε αποφασιστεί και η Ομοσπονδία είχε αποφασίσει να δώσει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Η πρόταση πέρασε ομόφωνα, με τον Έλληνα προπονητή να αναλαμβάνει με μονοετές συμβόλαιο, έως τον Δεκέμβριο του 2019, με αυτόματη ανανέωση στην περίπτωση που η Ελλάδα προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξουσιοδοτήθηκε να προχωρήσει στις συζητήσεις για τους όρους της συνεργασίας με τον Αναστασιάδη, αλλά και για το διαζύγιο με τον Μίκαελ Σκίμπε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα