back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-0 τη Ντουντελάνζ

Διαβάστε επίσης

Πολύ σημαντική νίκη έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ντουντελάνζ για τη φάση των ομίλων στο Europa league, καθώς πέρασε νικηφόρα από το Λοξεμβούργο.

Παρότι δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες, χρειάστηκε να φτάσει στο 66’, μέχρι ο Τοροσίδης να τον… λυτρώσει, κάνοντας το 1-0 με κεφαλιά.

Για να έρθει το αυτογκόλ του Γιορντάνοφ, μετά από προσπάθεια του Φορτούνη και να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 81’, χαρίζοντας στους Πειραιώτες την πρώτη τους νίκη στον έκτο όμιλο του φετινού Europa League, μέσα στο «Ζοσί Μπαρτέλ»…

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ολυμπιακός είχε και δύο δοκάρια, αμφότερα σε προσπάθειες του Χριστοδουλόπουλου στο 23’ και το 76’, ενώ ο καλύτερος παίκτης αν όχι του γηπέδου αναμφίβολα της ομάδας του Λουξεμβούργου ήταν ο γκολκίπερ Μπονεφουά, που «έβγαλε» πολλά σουτ.

Οι συνθέσεις:

Ντουντελάνζ: Μπονεφουά, Μπίσεβατς, Σνελ, Κρούσκα, Στολτς (65’ Μελισέ), Κουτιριέ, Κρουζ (51’ Σινάνι), Γιορντάνοφ, Πρέμπεχ, Ελ Ριτί (74’ Κένια), Τουρπέλ.

Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης (69’ Ελαμπντελαουί), Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνης, Ναουέλ (77’ Νάτχο), Γκερέρο (18’ Χριστοδουλόπουλος).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα