back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δύσκολη νίκη για Λαμία, 3-2 τον Λεβαδειακό

Διαβάστε επίσης

Σε ένα ματς με ανατροπές η Λαμία επικράτησε 3-2 του Λεβαδειακού για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. 

Η Λαμία σε ένα συγκλονιστικό ματς προηγήθηκε 2-0, ο Λεβαδειακός ισοφάρισε σε 2-2 αλλά οι γηπεδούχοι χάρηκαν τελικά τη νίκη με 3-2.

Η διαμόρφωση του σκορ και η βαθμολογία

Ο Μπερτόλιο άνοιξε το σκορ στο 11’ και ο Μπαράλες ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Νανγκίς μείωσε στο 60’ και ο Γιακουμάκης ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους και προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί έγινε το 3-2, με γκολ του Αντέτζο στο 83ο λεπτό.

Τους εννέα βαθμούς έφτασε η ομάδα του Μάκη Χάβου, στους τρεις έμειναν οι «πράσινοι», η οποίοι είχαν τον Τζουζέπε Σανίνο στον πάγκο τους για πρώτη φορά.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα, Μπλάζιτς (57′ Μπλάζιτς), Δημούτσος, Επστάιν (70′ Καραγκούνης), Καραμάνος, Μπερτόγλιο (79′ Οσμάν), Μπαράλες..

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Επασί, Τσαμπούρης, Αντιλεού (66′ Φαβάρο), Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μητρόπουλος (79′ Γιακουμάκης), Καραχάλιος, Σουμπίνιο (69′ Στανόγεβιτς), Νανζί, Σαβαντογκό, Μαρκόβσκι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα