back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τίτλοι τέλους για το MEGA

Διαβάστε επίσης

Τίτλοι τέλους για τον πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας. Στις 2 και 8 τα ξημερώματα, “έπεσε μαύρο” στο MEGA, όπως είχε προαναγγείλει η Digea, γνωστοποιώντας την επιστολή που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), μετά τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η διακοπή του σήματος στον ιστορικό τηλεοπτικό σταθμό, που λειτουργούσε από τις 20 Νοεμβρίου του 1989, έγινε την ώρα που ήταν σε επανάληψη “Οι Απαράδεκτοι” ένα σήριαλ που επίσης έχει γράψει ιστορία.

https://youtu.be/YCaiM0RhY30

Σε τρέιλερ που έχει αναρτηθεί στο facebook, ανακοινώνεται ότι οι συνδρομητικές πλατφόρμες θα συνεχίσουν να μεταδίδουν το πρόγραμμα του MEGA, καθώς όπως λένε το ΕΣΡ δεν τους ζήτησε να το κατεβάσουν.

 

Νωρίτερα τον δικό τους επίλογο έγραψαν με ένα συγκινητικό βίντεο οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού.

Ωστόσο, η εταιρεία Τηλέτυπος κατέθεσε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης για τη διακοπή του σήματος του καναλιού, που ανακοίνωσε η DIGEA.

Η ακρόαση αναστολής έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη, όπως αναγράφεται και στην ανακοίνωση της Ημερήσιας Διάταξης της 50ης συνεδρίασης του ΕΣΡ.

[su_document url=”https://www.athina984.gr/wp-content/uploads/2018/10/esr_imer_diat_30102018_oe-1.pdf”]

 

  • Ετικέτες
  • Mega
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα