back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επίσημο: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ

Διαβάστε επίσης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε τα μεσάνυχτα η Λέστερ αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα είναι νεκρός λόγω της συντριβής ελικοπτέρου στο πάρκινγκ του «King Power Stadium».

Το αγγλικό κλαμπ επιβεβαίωσε τον θάνατο του Σριβανταναπράμπα σε ηλικία 60 ετών, μετά τη συντριβή του ιδιωτικού ελικοπτέρου του το βράδυ του Σαββάτου (27/10). Δυστυχώς αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι επιβεβαιώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από τη Λέστερ, σε ό,τι αφορά στη συντριβή του ιδιωτικού ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της ομάδας έξω από την έδρα της ομάδας, του «King Power Stadium».

Όπως επιβεβαίωσε το αγγλικό κλαμπ, ο 60χρονος Ταϊλανδός άφησε την τελευταία του πνοή μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα, εξαιτίας της συντριβής του μοιραίου ελικοπτέρου.

Πιθανολογείται, επίσης, ότι μαζί με τον ιδιοκτήτη της Λέστερ βρισκόταν και η κόρη του, κάτι ωστόσο που δεν έχει επισημοποιηθεί από κάποια πηγή. Στο σημείο της πτώσης σπεύδουν από το πρωί της Κυριακής οπαδοί της Λέστερ, οι οποίοι αφήνουν λουλούδια και κασκόλ της ομάδας στη μνήμη των ανθρώπων που «έφυγαν» από τη ζωή εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος.

Η ανακοίνωση της Λέστερ

«Με μεγάλη απογοήτευση και μαζεύοντας τα κομμάτια της καρδιάς μας επιβεβαιώνουμε ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έχασαν τις ζωές τους με τραγικό τρόπο το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το ελικόπτερο που μετέφερε εκείνον και άλλους τέσσερις έπεσε ακριβώς έξω από το “King Power Stadium”. Κανένας από τους πέντε επιβαίνοντες δεν επέζησε.

Οι σκέψεις όλων στο σύλλογο είναι στην οικογένεια του Βιχάι Σριβανταναπράμπα και τις οικογένειες όλων όσων επέβαιναν στο ελικόπτερο σ’ αυτήν την ανείπωτη τραγωδία. Στο πρόσωπο του Βιχάι Σριβανταναπράμπα ο κόσμος έχασε έναν σπουδαίο άνδρα. Έναν άνθρωπο με καλοσύνη, γενναιοδωρία, η ζωή του οποίου καθορίστηκε από την αφοσίωσή του στην οικογένεια του και σε όσους καθοδηγούσε με μεγάλη επιτυχία. Η Λέστερ ήταν μία οικογένεια κάτω από την καθοδήγησή του. Είναι μία οικογένεια η οποία θα συνεχίσει το έργο του και θα διατηρήσει το όραμα του για το σύλλογο το οποίο είναι τώρα η κληρονομιά του.

Ένα βιβλίο για συλληπτήρια θα ανοίξει στο King Power Stadium την Τρίτη (30/10) για όσους φιλάθλους θέλουν να αποτείνουν φόρο τιμής και θα παραδοθεί στην οικογένεια του Βιχάι Σριβανταναπράμπα. Όσοι δεν μπορούν να επισκεφτούν το King Power Stadium θα μπορούν να το κάνουν διαδικτυακά σε σχετική ενότητα της ιστοσελίδας της ομάδας».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα